Browsing Tag

2019 sahtekar medyumlar

Medyum Yorumları

Belçika Medyumları

Manevi alemler, dünyanın her noktasında ortak olduğu için, bu alemlerin nimetlerinden yararlanmak isteyen insanlar da aynı ölçüde çok sayıda bulunmakta. Özellikle Türkiye’den Avrupa’ya göç etmiş, gurbetçi vatandaşların manevi alemlerden almak istedikleri çalışmalara yardım eden medyum hocalar, ister Belçika olsun, ister farklı bir ülkede oldukça kolay şekilde bulunabilmekte. Ancak, her konuda olduğu gibi, bu konuda da medyum hocayı bulabilmek için nasıl bir araştırma yapacağınızı bilmeniz gerekli. Belçika medyum hocaları var ve diğer ülkelere kıyasla sayıca daha fazla olsa bile, en çok hangi şehirlerde çalıştıklarını bilmeden aramanız fazlasıyla vakit alacaktır.

Eskiden, insanlar medyum hoca ararken kulaktan kulağa yayılan tavsiyeler ile ilerlemekteydi. Bu tavsiyeler neticesinde, isimler, yapılan işler öğrenilir ve kişilere bilgi verilirdi. Günümüzde aslında çok daha zahmetsiz hale gelen bu süreç, Belçika medyum hocalarıyla çalışmak isteyen kişiler için de aynı şekilde geçerli. Medyum hocalar, artık modern çağa uyum sağlayarak, internet üzerinden kendilerini ve yaptıkları işleri tanıtmakta. Bu tanıtımlar sayesinde, kolayca iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz medyum hocalar, gerekirse bulunduğunuz şehre bile gelerek çalışma yapmakta.

Belçika medyum hocaları, ülkenin küçük olmasının verdiği avantaj ile sık sık seyahat ederek, her şehirde çalışma yapabiliyor. Özel olarak talep olması halinde, yanınıza bile gelen hocalara rastlamak mümkün. Ancak, pek çok hoca uzaktan çalışmayı tercih ettiği için, uygulamalarda da bunları ağırlıklı olarak görmek mümkün.

Manevi alemler mekana bağlı değildir. Tam da bu yüzden medyum hocaların uzakta veya yakında olmasına bakmadan istediğiniz her türlü büyüyü yaptırabilirsiniz. Belçika medyum hocaları için de geçerli olan bu durum, dilerseniz Türkiye’deki hocalara da çalışma yaptırabileceğiniz anlamına gelmektedir. Gayb alemleri, herkes için her şeyi kolaylaştırdığından dolayı, her türlü yardımı, dilediğiniz her an alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Sitemize gelen yorum ve şikayetleri okumak ve kendiniz de yorum yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

1 Yorum

  • Reply Binali Aralık 22, 2020 at 8:51 pm

    Merhabalar,

    Dolandırıcılardan benim de başım yandı. Bu siteyi açtığınız için teşekkür ederim. Çok kişi buradan bakıp dolandırılmaktan kurtulacaktır. Beni dolandıran hocanın adı Medyum Ömer Aydın…

    Vefk ile alakalı sorular sormak için aramıştım, adam telefonda çok iyi niyetlice yaklaştığı için güvenilir biri olduğunu düşünerek vefk yaptırmaya karar verdim. Kendisinin çok iyi bir hoca olduğunu da defalarca vurguladı, bu şekilde sahte bir güven sağladı.

    Medyum Ömer Aydın denen bu dolandırıcıya parasını gönderdikten sonra vefkimin kargoya verildiğine dair bir mesaj attı. Sonrasında numarasını değiştirmiş. O zamana kadar iyi niyetli düşünüyordum, teşekkür etmek için telefon açacaktım. Kargoya verdiği için çok önemsemedim.

    Kargo takip numarası yazmış ama hangi firma ile gönderdiğini yazmamış. Bütün firmaların çağrı merkezlerinden tek tek numarası sorgulattım, birinde bile çıkmadı. Yine de hata vardır diyerek bekledim, gelen giden olmadı. Üç hafta geçti, şimdi iki ay bitmek üzere hala vefk gelmedi. Muhtemelen oyalanayım, bu sırada izini kaybettirsin diye bu şekilde sahte kargo numarası verme yoluna gidiyor.

  • Leave a Reply